Bert Ruiter
Garagedeuren:

Een Hörmann-garagedeur wordt ook wel de Mercedes onder de garagedeuren genoemd. Dat hebben deze fraaie deuren ook wel verdiend! Een Hörmann-deur valt niet alleen op door de fraaie vormgeving, maar is ook handig in het gebruik en is veilig.

Garagedeuren De firma Hörmann steekt veel tijd in vernieuwingen en bracht als eerste een deur met vingerklembeveiliging. Recent heeft de politie aan Hörmann-deuren het keurmerk ‘veilig wonen’ toegekend. Uiteraard zijn deze deuren verkrijgbaar van eenvoudig tot superdeluxe. Van handbediening tot elektrische afstandbediening.

Bert Ruiter
Zonwering:

Als sieraad aan uw huis of eenvoudigweg om de zon uit uw woning te houden. Wij komen bij u thuis kijken en geven u het beste advies. Woont u aan het water, dan is een stevig armatuur vereist. Houdt u liever ongewenst bezoek op een afstand, dan bent u beter af met rolluiken.Rolluiken

Rolluifels Als u vaker van uw ruime terras gebruik wilt maken, dan leveren wij u een zonwering- uit één stuk- tot 18 meter reed met een uitval van 5 meter! En met een keuze uit 1400 doekkleuren, wordt uw nieuwe zonwering vast ene zeker een sieraad aan uw huis. Bert Ruiter is dealer van Weinor-, Luxaflex- en Stobag-zonneschermen en levert Beru-rolluiken.

Bert Ruiter
Zwembaden:

Zwembaden Is een eigen zwembad in de tuin altijd al uw droom geweest? Aarzel niet langer, want voor ieder budget is er wel een fraaie zwembadvoorziening. U kunt bij ons kiezen voor een rond spetterbad, maar ook voor een bad van Olympisch formaat! Zeer bijzonder en praktisch zijnde Zodiac-baden. Deze bekende naam staat garant voor robuust kunststofvezel-versterkt materiaal dat u eenvoudigweg opblaast. Alle baden zijn uitstekend geschikt voor zelfbouw.